Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Όπου Γης... στο διαδίκτυο

Πριν από 6 χρόνια στο ραδιοφωνικό σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας ξεκίνησε μία ημίωρη εκπομπή με σκοπό να μικρύνει τις αποστάσεις ανάμεσα στις ορθόδοξες γειτονιές του πλανήτη. Τον πρώτο χρόνο η εκπομπή ΟΠΟΥ ΓΗΣ μεταδιδόταν καθημερινά στις 2:00 τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδος. Από την επόμενη χρονιά η ώρα μετάδοσης της εκπομπής άλλαξε και μεταφέρθηκε ακριβώς στην αλλαγή της ημέρας, στις 12:00 τα μεσάνυχτα.
Από αυτό το blog θα μπορείτε να βρίσκετε τα κείμενα που χρησιμοποιούμε και διαβάζουμε στις εκπομπές μας. Φυσικά τα δικά σας σχόλια θα είναι πάντα ευπρόσδεκτα.

Όπου Γης
στις ορθόδοξες γειτονιές του πλανήτη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους!! Δεν ξέρατε πόσο περίμενα αυτήν την στιγμή! Βρίσκω όλες σας τις εκπομπές να μιλούν μέσα στην καρδιά μου (ειδικά για το "Όπου Γης" που του έχω μια μικρή αδυναμία) γι' αυτό περίμενα πως και πως ένα blog για να μπορέσω να σας πω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Μπράβο για την δουλειά που κάνετε. Χάρηκα πολύ που επιτέλους αποφασίσατε να φτιάξετε ένα blog, ένα μέσω επικοινωνίας για να μπορούμε να σας μιλάμε και εμείς. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα μπορέσουμε να σας πούμε ΜΠΡΑΒΟ και "από κοντά". Καλορίζικο!

Παρασκεύη.

ΥΓ: Υπογράφω ως "Ανώνυμος" για να μην ανοίγω νέο λογαριασμό στο google, όχι τίποτα άλλο...

gk είπε...

Συγχαρητήρια και πάλι! Μπορείτε να πάρετε και κείμενα από το blog μου, αν κάτι σας φανεί ωφέλιμο.


http://eisdoxantheou-gk.blogspot.com/