Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Τι συμβαίνει στο κέντρο τη Αθήνας το βράδυ

Λάβαμε το παρακάτω κείμενο διαμαρτυρίας από τον Δ.Σ. (τα πλήρη στοιχεία του στη διάθεσή μας αλλά δεν τα δημοσιοποιούμε). Περιγράφει μία θλιβερή εικόνα της σημερινής Αθήνας, για την οποία κανένας δεν είναι περήφανος. Θλίψη και οργή προκαλεί σε όλους αυτό που στμβαίνει πια στην πρωτεύουσα. Είναι το αποτέλσμα της λανθασμένης πολιτικής που ακολουθήθηκε στο θέμα των παράνομα εισερχομένων στη χώρα. Δυστυχώς το κακό έχει παραγίνει, αλλά ακόμα όσοι νοιάζονται τάχα για τα δικαιώματα των μειονοτήτων εξακολουθούν να περιφρονούν και να χλευάζουν όποιον αναφέρεται στη σύγχρονη άλωση της Πατρίδας μας. Πότε κάποιος θα νοιαστεί και για τα δικαιώμετα της πλειονότητας του Ελληνικού Λαού; Διαβάστε την κραυγή αγωνίας του συμπολίτη μας και διαδώστε την όπου μπορείτε μήπως και κάποιος μπορέσει να κάνει κάτι κάτι για την άθλια κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας.


Αγαπητές/οί φίλες/οι,

Μετά λύπης θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι η οδός Πατησίων  εδώ και ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα τις νυχτερινές ώρες (περίπου από τις 22:00 και έπειτα) μετατρέπεται σε άνδρο παράνομης πορνείας από αλλοδαπές εκδιδόμενες, οι οποίες το τελευταίο διάστημα δείχνουν να έχουν αποθρασυνθεί πλήρως, φωνασκώντας καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας-διαταράσσοντας την κοινή ησυχία, παρενοχλούν περαστικούς με διάφορα βωμολοχικά σχόλια σεξουαλικού περιεχομένου προκειμένου να αλιεύσουν πελατεία, και εν τέλει δρουν ανενόχλητες, ασκώντας παρανόμως πορνεία στα πεζοδρόμια...
Όπως αντιλαμβάνεστε, η διαμονή των κατοίκων στις περιοχές Πατησίων-Κυψέλης (διότι η ζώνη εκπόρνευσης των κυριών αυτών εκτείνεται επί της οδού Πατησίων από το ύψος της πλατείας Αμερικής μέχρι και την Λεωφόρο Γαλατσίου) καθίσταται δυσχερής ενίοτε δε και επικίνδυνη διότι επαναλαμβάνω οι συγκεκριμένες γυναίκες δεν τηρούν πλέον ούτε τα προσχήματα-έχουν σημειωθεί κρούσματα όπου ουρούν και αφοδεύουν έξω από εισόδους και πίσω από περίπτερα- και οι περίοικοι των περιοχών αυτών δεν μπορούν να αισθάνονται ασφάλεια αντιμετωπίζοντας τέτοιου είδους φαινόμενα, τα οποία είναι εξευτελιστικά τόσο για τις ίδιες αυτές γυναίκες οι οποίες μάλλον είναι δέσμιες κάποιων σκοτεινών κυκλωμάτων όσο και για τους υπόλοιπους οι οποίοι σωπαίνοντας, αποδέχονται παθητικά τον εξευτελισμό αυτό...
Ας σημειωθεί, ότι η όλη κατάσταση φαίνεται να διογκώνεται προϊόντος του χρόνου και εμείς οι κάτοικοι της περιοχής, να γινόμαστε θεατές και μάρτυρες τέτοιων  σκηνών εκπόρνευσης και αγοραπωλησίας σωμάτων, τα οποία πρωτίστως έχουν να κάνουν με την παράνομη διακίνηση γυναικών (trafficking) από άγνωστα κυκλώματα εμπορείας σαρκός.
Επειδή είμαστε πολίτες με όραμα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, και συνεπώς έχουμε κάποια δικαιώματα/απαιτήσεις αναφορικά με το επίπεδο διαβίωσης στην πόλη μας, παρακαλούμε όπως αυτή κατάσταση της παράνομης διακίνησης γυναικών να δημοσιοποιηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο σε όποιους φορείς κρίνετε σκόπιμο  και σε χώρους συνελεύσεων πολιτών  προκειμένου να παύσει το γρηγορότερο η διακίνηση σαρκός η οποία θίγει τα μέγιστα την δημόσια υγεία (διότι δεν γνωρίζουμε την κατάσταση υγείας των εκδιδομένων γυναικών και σε ποιό βαθμό υπάρχει διασπορά σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων), την δημόσια τάξη (διότι όπως ήδη ανεφέρθη οι γυναίκες αυτές έχουν εκπαιδευτεί για να είναι προκλητικότατες και δεν γνωρίζουμε αν αυτές ή κάποιοι άλλοι "συνοδοί" τους οπλοφορούν) και τελικά θίγει την δημόσια ηθική όλων όσων πιστεύουν ότι ο άνθρωπος έχει δικαίωμα στο αυτεξούσιο και δεν πρέπει να καθίσταται θύμα των εκάστοτε συμφερόντων όπως στην προκειμένη περίπτωση όπου γυναίκες χρησιμοποιούνται ως εμπορεύματα για να πλουτίζουν κάποιοι σκοτεινοί κύκλοι.
Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο θέμα έρχεται να "δέσει" με την διακίνηση ναρκωτικών και την γενικότερη απαξίωση της περιοχής, όπως και την προσπάθεια να καταστραφεί το πάρκο στη συμβολή των οδών Πατησίων και Κύπρου ολοσχερώς, ώστε να μετατραπεί η περιοχή Κυψέλης/Πατησίων σε ένα νεκροταφείο συναισθημάτων, οραμάτων και αξιών.  

Σας παρακαλώ όπως επιληφθείτε του θέματος με την δέουσα σοβαρότητα.

Με εκτίμηση,
Δ.Σ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αισχος.......το κακο εχει παραγινει.δεν ξερεις απο που να προστατευσεις την οικογενεια σου,δεν περιμενουν το βραδι για να βγουν τωρα βγαινουν απ το μεσημερι.και δεν μιλαει κανενας!!!!και πιατσα εξω απο δημοτικο σχολειο στην κυψελη!ηρθαν τα σοδομα..