Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: H MHNYΣΗ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ: Ο ΛΑΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ

Ο αγώνας που ξεκίνησε ένας γιατρός από τη Χαλκίδα για την προδοσία της Πατρίδας μας, συνεχίζεται. Είμαστε όλοι μαζί του, γιατί οι κύριοι που κυβερνούν τον τόπο μας ΔΕΝ αγωνίζονται για το συμφέρον του Λαού και της Πατρίδας. Ντροπή τους να ανακοινώνουν και να εφαρμόζουν νέα καταστροφικά μέτρα για όλους μας. Χίλιες φορές να μην πληρωθούν  τα δάνεια των ξένων παρά να πεθάνουν οι Έλληνες… Καλή επιτυχία στον αγώνα σου γιατρέ. Πολλοί οι προδότες της Ελλάδας…

Η μήνυσή μου για Εσχάτη Προδοσία κατά της Βουλής και της Κυβέρνησης με το αρ.πρωτ.3088/20-09-2011 διαβιβαστικό του εισαγγελέα του ΑΠ Αθανασίου Κατσηρώδη, διαβιβάστηκε στην Βουλή σύμφωνα με το άρθρο 86 Συντ. και τον 3126/2003 «περί ευθύνης υπουργών».
Ο ελληνικός λαός τίθεται πλέον ενώπιον των ευθυνών του. Καλείται να γίνει, ως οφείλει, ΔΙΚΑΣΤΗΣ των ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, δια της εκλογής μιας νέας ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ αποφασισμένης να δικάσει τους Προδότες.
Καλούνται επίσης οι νυν βουλευτές-κατηγορούμενοι, εάν πράγματι πιστεύουν στην αθωότητά των, να κινήσουν οι ίδιοι εκούσια τις διαδικασίες δίκαιης δίκης των, ώστε να αποδείξουν περίτρανα την υποτιθέμενη αθωότητά των. Αλλιώς, εάν εκμεταλλευτούν το παγκοσμίως αντισυνταγματικό άρθρο 86 του Συντ.- προϊόν της διαστροφικής νομικής σκέψης του Ευ. Βενιζέλου- και μπλοκάρουν την νομική διαδικασία και θέσουν την υπόθεση στο αρχείο, θα ομολογήσουν την ενοχή των για ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Όμως, πρέπει να ξέρουν, ότι η αρχειοθέτηση της υπόθεσης με τον διαδικαστικό αυτό τρόπο, ΔΕΝ δημιουργεί δεδικασμένο, με αποτέλεσμα μια επόμενη εθνική βουλή να ανασύρει και να δικάσει τους Προδότες. Δεν υπάρχει δρόμος διαφυγής των Προδοτών.
Οι θεσμικοί συνταγματολόγοι πρέπει να πάρουν επιτέλους θέση: Πως θα προωθηθούν οι σχετικές δικονομικές διαδικασίες στην Βουλή, όταν τουλάχιστον 173 βουλευτές (οι ψηφίσαντες το μνημόνιο) είναι κατηγορούμενοι και ως τέτοιοι εξαιρούνται των σχετικών ψηφοφοριών, με συνέπεια να μην συγκεντρώνεται η ελάχιστη πλειοψηφία των 151 βουλευτών. Δεν είναι αυτό ανυπέρβλητο συνταγματικό κώλυμα, ικανό να διαλύσει την Βουλή?
Οι ευθύνες τέλος του Προέδρους της Δημοκρατίας είναι τεράστιες. Είναι κι αυτός μεταξύ των κατηγορουμένων. Δεν μπορεί, ηθικά και πολιτικά, να ασκήσει πλέον τα καθήκοντά του ως «συνεχιστή της ψυχής και της ιστορίας του Ελληνικού Έθνους»! Οφείλει να παραιτηθεί άμεσα ! Θα του το ζητήσω με προσωπική μου επίσκεψη μαζί τους τις επόμενες ημέρες.

Χαλκίδα 21-09-2011 Δημ. Αντωνίου (τηλ.22210-62743 και 6980-539011)
ΠΗΓΗ: http://zoidosia.blogspot.com/2011/09/h-mhny.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: