Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Μερικά ακόμα μηνύματα ακροατων

Μερικά ακόμα μηνύματα των ακροατών μας:


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΒΑΘΟΥΣ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ‘’ΥΠΑΡΧΕΤΕ’’.ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ..ΕΧΩ ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΙΝΙ-ΜΑΡΚΕΤ..ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ Η ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ..ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ Κ.ΜΠΑΡΛΑ..ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΣΑΣ..ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΛΕΞΕ..ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΔΙΑΛΕΞΕ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΣ ΠΟΝΟΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΛΥΝΕΤΕ..ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ..

ΥΓ---ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΝ ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΟΝΤΑΙ…ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ,ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ Σ. -ΙΛΙΟΝ


Ευχαριστουμε πολυ για το κοινωνικο και πνευματικο εργο που επιτελειτε.ελπιζουμε και προσευχομαστε νσ σας εχει καλα ο θεος ,νσ σας δινει υπομονη και αγωνιστικοτητα στο εργο σας ,ωστε να μεταδιδεται παντου η φωνη της εκκλησιας,οι αξιες και τα ιδανικα της πατριδας μας..Ευχομαστε να συνεχισει να λειτουργει για πολλα ακομα χροναι..πολλες ευχες απο Ροδο. Απο Ιωαννα


 Καλησπέρα σας.
Είναι μεγάλη η χαρά μου, που επικοινωνώ μαζί σας. Ευχαριστώ Τον Παντοδύναμο Θεό που με αξιώνει να σας παρακολουθώ καθημερινά και όσο μου επιτρέπουν οι υποχρεώσεις  της ζωής.
Ο ραδιοφωνικός σταθμός της Πειραικής Εκκλησίας είναι η όαση στην ερημιά της ζωής μας, το δροσερό αεράκι στο καμίνι των θλίψεών μας. Είναι η ζωντανή γλώσσα των Αγίων Πατέρων μας, είναι τα ραδιοκύματα της ελπίδας, της παρηγοριάς, της υπομονής και το ζωντάνεμα της πίστης μας.
 Αλήθεια γνωρίζετε πως στα ερημωμένα χωριά μας (που αναμεταδίνεται το πρόγραμμα του ραδ. σταυθμού) είστε η μοναδική συντροφιά και η παρηγοριά των ξεχασμένων μοναχικών ηλικιωμένων? Ξέρετε τι χαρά τους προσφέρετε? Τα γόνατά τους λύνονται όταν υπάρχει πρόβλημα στην αναμετάδοση. Αυτοσχέδιες κεραίες φτιάχνουν με πρόχειρα σύρματα για να ακούγεται καλύτερα το ραδιόφωνο.
Σας ευχαριστώ πολύ για όσα χρήσιμα και ορθά μου προσφέρετε και εύχομαι ο Καλός Θεός να σας έχει καλά, να ευλογεί το έργο σας και να λειτουργεί ο ρ.σ. της Πειρ. Εκκλησίας πάντα και μέχρι της συντελείας των αιώνων. Αμήν.

Υ.Σ. Ας είναι ευλογημένη η Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου που με την ευλογία του Επισκόπου μας κ.κ. Νεκταρίου τοποθέτησε αναμεταδότη στην ευρύτερη περιοχή της μητροπόλεως μας αρκετά χρόνια τώρα και ακούμε το πρόγραμμά σας.Τον ευχαριστούμε από καρδιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: