Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Τέσσερα ακόμα μηνύματα ακροατών

Αναρτούμε διάφορα μηνύματα ακροατών που λάβαμε νωρίτερα σήμερα:

Χρόνια πολλά κι ευλογημένα στην Πειραική Εκκλησία.
Ο Κύριος δεν μπορεί παρά να στηρίξει μια τέτοια ιεραποστολική προσπάθεια που χαρίζει χαρά κι ελπίδα στη ζοφερή εποχή μας.
Είναι αλήθεια ότι πολλοί σήμερα χάσαμε τον προσανατολισμό μας.
Ευτυχώς που υπάρχει η Πειραική Εκκλησία να μάς δείχνει τήν Οδό και τήν Αλήθεια πού ξεχάσαμε.

Πολλοί άνθρωποι στάθηκαν στα πόδια τους, βρήκαν το δρόμο στη ζωή τους, παρηγορήθηκαν σε συμφορές που τούς βρήκαν, πήραν κουράγιο και δύναμη και τα έβγαλαν πέρα με τη συμπαράσταση της Πειραικής Εκκλησίας.
Συνεχίστε παρακαλώ το λειτούργημά σας.
Η αγάπη και η προσευχή μας θα σας συντροφεύουν.
Πάντα άξιοι!
Ε.Μ.


ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ .ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΞΥΠΝΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΕΒΡΙΣΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ.ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 35 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ .
ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.
ΑΝΤΩΝΙΑ ΑΠΟ ΑΙΓΙΝΑ
 
Aκούω τον σταθμό σας τον τελευταίο χρόνο ανελιπώς  και θα ηθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου για τις προσπάθειες σας όλα αυτά τα χρόνια. Αισθάνομαι συγκίνηση όταν ακούω τα πρωινά την εκπομπή του Λυκούργου και της Σοφίας στην δουλειά μου για τα θέματα που αναπτύσσουν και λέω ναι, υπάρχουν άνθρωποι  που μιλούν ανοιχτά για την πίστη τους και δίνουν κουράγιο και αισιοδοξία στον κόσμο, ξέρουν να τον προβληματίζουν για τα θέματα που πρέπει, να τον προτρέπουν και να μιλούν τόσο πολύ για την αξία και την ανάγκη της προσευχής!!! Είστε μια νότα αισιοδοξίας, ανακούφισης και ελπίδας για όλους μας ότι δεν χάθκαν όλα σε αυτό τον τόπο. Είστε ένα θείο δώρο να έχουμε την ευκαιρία ανα πάσα στιγμή να ξεκουράζουμε την ψυχή μας και να ωφελούμαστε πνευματικά. Πόσο πλούσιους μας κάνετε πραγματικά... Να σας έχει ο Θεός πάντα καλά με τις προσευχές όλων μας για  να συνεχίζεται το τόσο σημαντικό έργο σας που το έχουμε όλοι τόσο ανάγκη!!!
Με εκτίμηση,
Γιώτα

Αγαπητά αδέλφια,
Όσα «ευχαριστώ» και αν σάς πούμε δεν αρκούν για να εκφράσουν την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μας για όσα προσφέρετε σε όλους μας, τον λαό του Θεού.
Η «Πειραϊκή Εκκλησία» είναι στην κυριολεξία το φως μέσα στο πύκνο σκοτάδι, που μάς περιβάλλει. Με αυτήν ξυπνάμε και με αυτήν κοιμόμαστε!!!
Ευχόμαστε ο Θεός να σάς σκέπει και να σάς προστατεύει εσάς και τις οικογενειές σας. Να σάς βοηθά να συνεχίσετε το θεάρεστο αυτό έργο.

ΥΓ: Λυκούργο, μην στενοχωριέσαι για τις ανώνυμες επιθέσεις. Αυτές φανερώνουν την αξία του έργου του σταθμού. Η σημερινή εκπομπή είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους ανώνυμα δυσφημούν και διαβάλλουν. Κουράγιο και υπόμονη! Ει ο Θεός μεθ’ημών, ουδείς καθ’ημών!!!
Με αγάπη,
Κωστής και Νίκη Λ.
Χολαργός Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: