Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Ο άβολος ορισμός για έναν "άπιστο"


Εδώ και αρκετές μέρες έχουμε λάβει το παρακάτω κείμενο από πολλούς ακροατές μας, αλλά δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε την πρώτη πηγή. Άν κάποιος τη γνωρίζει ας μας την στείλει. Πάντως το κείμενο από μόνο του είναι εξαιρετικό με μία ξεκάθαρη απάντηση για πιστούς και απίστους... των διαφόρων θρησκειών!


Μου άρεσε αυτό, γιατί είναι μια πραγματικά αληθινή ιστορία που πολύ σωστά αναλύει μια διαστρεβλωμένη αντίληψη που ακόμη και το ίδιο το Ισλάμ έχει αποτύχει στην κατανόηση της. Αποφασίστε ότι νομίζετε, αφήνοντας τον παράγοντα «φόβο» στην άκρη. Διότι πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να συνυπάρξουμε σ' αυτόν τον Πλανήτη. Με την ίδρυση Μουσουλμανικών σχολείων αναρωτιέται κανείς πώς τα παιδιά των μουσουλμάνων θα αποκτήσουν τις αξίες μας και θα είναι σε θέση να ενταχθούν με επιτυχία στην κοινωνία μας.
Το περιστατικό συνέβη στο Λονδίνο.

Ο άβολος ορισμός για έναν "άπιστο".
ΓΕΓΟΝΟΣ: Το Ισλάμ είναι η ταχύτερη αναπτυσσόμενη θρησκεία στην Βρετανία
Τον περασμένο μήνα παρακολούθησα την ετήσια συνέλευση για την διατήρηση/ανανέωση της αδείας μου στην ασφάλεια υπηρεσίας των φυλακών.
Έγιναν παρουσιάσεις από τρεις ομιλητές, για τις τρεις θρησκείες, την Ρωμαιοκαθολική, την Προτεσταντική και την Μουσουλμανική, οι οποίοι εξήγησαν τις πεποιθήσεις τους.
                    Ενδιαφέρθηκα ιδιαίτερα σε ότι ο Ισλαμιστής Ιμάμης είχε να πει σχετικά με τις βάσεις του Ισλάμ, μαζί με την παρουσίαση βίντεο.
Μετά τις παρουσιάσεις, ήλθε η ώρα των ερωτήσεων. Απευθύνθηκα προς τον Ιμάμη και τον ρώτησα: «Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά καταλαβαίνω ότι οι περισσότεροι ιμάμηδες και κληρικοί του Ισλάμ έχουν δηλώσει έναν ιερό πόλεμο εναντίων των άπιστων του κόσμου και ότι με τη δολοφονία ενός άπιστου, (η οποία είναι μια εντολή προς όλους τους Μουσουλμάνους) έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στον Παράδεισο.
                  Αν αυτή είναι η περίπτωση, μπορείτε να μου δώσετε τον ορισμό του άπιστου;
Δεν υπήρξε διαφωνία με τη δήλωσή μου και, χωρίς δισταγμό μου απάντησε, «αυτοί που δεν πιστεύουν!»
Του ανταπάντησα, «Επιτρέψτε μου λοιπόν για να σιγουρευτώ, ότι σωστά αντιλήφτηκα την απάντηση σας: Όλοι οι οπαδοί του Αλλάχ έχουν εντολή να σκοτώσουν όλους όσοι δεν είναι οπαδοί του Αλλάχ, ώστε να μπορέσουν να έχουν μια θέση στον Παράδεισο. Είναι σωστό αυτό;»
Η έκφραση στο πρόσωπό του Ιμάμη άλλαξε από αυτήν της εξουσίας με εκείνη ενός μικρού αγοριού που μόλις πιάστηκε με το χέρι του στο κουτί με τα μπισκότα.
Εκείνος ντροπαλά απάντησε, «Ναι».
Στη συνέχεια δήλωσα: «Λοιπόν, έχω ένα πραγματικό πρόβλημα προσπαθώντας να φανταστώ τον Πάπα Βενέδικτο να διατάζει όλους τους Καθολικούς ν' αρχίσουν να σκοτώνουν Μουσουλμάνους, ή τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι να παροτρύνει όλους τους Προτεστάντες να κάνουν το ίδιο, προκειμένου να τους εξασφαλίσουν μια θέση στον Παράδεισο!»
Ο Ιμάμης ήταν άφωνος!
Και συνέχισα: «Έχω επίσης ένα πρόβλημα με το να είμαι « φίλος» σας όταν εσείς και οι κληρικοί αδελφοί σας λέτε στους οπαδούς σας να με σκοτώσουν! Επιτρέψτε μου να σας θέσω ένα ερώτημα.
                    Θα διαλέγατε τον Αλλάχ σας, που σας λέει να με σκοτώσετε για να μπορέσετε να πάτε στον Παράδεισο,  ή  τον Ιησού μου που μου λέει να σας αγαπώ γιατί θα με πάρει στον Παράδεισο και θέλει να είστε και εσείς μαζί μου;»
                  Θα μπορούσατε να είχατε ακούσει μια καρφίτσα που πέφτει καθώς ο ιμάμης έμεινε άφωνος.
Περιττό να πούμε ότι, οι διοργανωτές του σεμιναρίου της «Διαφοροποιήσεως» δεν ήταν ευχαριστημένοι με τον τρόπο που αποκαλύφθηκε η αλήθεια και το πιστεύω των μουσουλμάνων.
Μέσα σε είκοσι χρόνια, θα υπάρχουν αρκετοί μουσουλμάνοι ψηφοφόροι στο Ηνωμένο Βασίλειο για να εκλέξουν μια κυβέρνηση της αρεσκείας τους, που θα είναι συμβατή με τον νόμο της Σαρίας.
Ο καθένας στον ΚΟΣΜΟ πρέπει και απαιτείται να το διαβάσει, αλλά με την τρέχουσα πολιτική παράλυση, το ανεκτικό σύστημα της δικαιοσύνης, τα φιλελεύθερα μέσα ενημέρωσης και με την επικρατούσα 'τρελή πολιτική ορθότητα', δεν υπάρχει περίπτωσης αυτό το κείμενο να γίνει ευρέως γνωστό, παρά μόνο διάμεσου των επαφών μας στα e-mail.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιο είναι από το βιβλίο του Κλάους Κένεθ "ΘΕΟΙ ΕΙΔΩΛΑ ΓΚΟΥΡΟΥ" ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8ο,εκδόσεις Εν Πλω, σελ. 69

Ανώνυμος είπε...

.........εκείνοι  που  κάποτε  επικαλούμενοι το  όνομα  του Σωτήρος  μας Ιησού Χριστού  εξεστράτευσαν εναντίον  όχι μόνο του ισλαμ αλλά και των  Ορθοδόξων  σφάζοντας  στο πέρασμά τους  εκατομμύρια  αθώων. 
Εκείνοι που βίαζαν  Ορθόδοξες Μοναχές πάνω  στην  Αγία Τράπεζα  Ορθοδόξων  εκκλησιών έχοντας  στην  κωλότσεπη  το "συγχωροχάρτι" του πάπα. 
Εκείνοι  που ακολουθούν   ως ανώτατο ποιμενάρχη έναν πάπα  με  εωσφορική  συνείδηση  και  "πιστοποποιημένο" αλάθητο  ή έναν  δρυίδη  ( "αρχιεπίσκοπος" Καντέρμπουρυ) και κάμποσους ομοφυλόφιλους ,"εγχειρισμένους"  επισκόπους  ( ή "επισκοπίνες" ).
Εκείνοι  δηλαδή  που πρόδωσαν  και προδίδουν  με τον αισχρότερο τρόπο  τον  Σωτήρα μας Ιησού Χριστό που είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ  Κεφαλή της  ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ   ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ , δεν  έχουν  το δικαίωμα  να απευθύνουν  τέτοιες  ερωτήσεις  σε κανέναν παρά μόνο στον εαυτό τους.