Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Συνέχεια του αφιερώματος στον Άγιο Φιλούμενο

Αφιέρωμα στον Άγιο Φιλούμενο τον Αγιοταφίτη ξεκίνησε στις 20:00 και συνεχίζεται. Τώρα ακούμε τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Μόρφου κ.κ. Νεόφυτο να μιλάει για τον Άγιο. Θα ακολουθήσουν: 
Ο πνευματικός της Λαύρας του Αγίου Σάββα Αρχιμ. Ευδόκιμος, ο ηγούμενος του Φρέατος του Ιακώβ και διάδοχος του Αγίου Φιλουμένου, Αρχιμ. Ιουστίνος. αργότερα θα τον ακούσουμε να μας λέει και για τους σφαγείς του Αγίου και τον τρόπο που τους συνέλαβαν και έτσι μάθαμε το μαρτύριό του. Επίσης θα ακούσουμε τον Αρχιμ. Ιερόθεο από τον Άγιο Θεοδόσιο και τον Αρχιμ. Φιλόθεο από την Άκρη, ενώ θα μεταδοθούν και αποσπάσματα από την Θεία Λειτουργία της 29ης Νοεμβρίου 2009.
Το αφιέρωμα θα διακοπεί για την μετάδοση του Αποδείπνου και θα συνεχιστεί αργότερα, μετά τις 22:30. Θα περιμένουμε και τα δικά σας σχόλια και μαρτυρίες σχετικά με τον Άγιο Φιλούμενο στο opougis@hotmail.com
Δείτε γραπτό αφιέρωμα στον Άγιο και φωτογραφίες στο http://proskinima.blogspot.com/
Η συνέντευξη με τον Μητροπολίτη Μόρφου θα μεταδοθεί ξανά την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι από την εκπομπή ΔΙΑΛΟΓΟΙ στην Πειραϊκή Εκκλησία.

4 σχόλια:

savvas είπε...

Να σας έχει καλά ο Θεός για ότι μας προσφέρετε μέσω του ραδιοφώνου .

Δάσκαλος Πληροφορικής Φ.Φωτεινάκης είπε...

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ, ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΞΥΠΝΙΟΣ, ΠΩΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΟΥΠΝΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ! ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Π.ΙΟΥΣΤΙΝΟΥ. ΑΚΟΥΣΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ. ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ, ΟΧΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ.

Δάσκαλος Πληροφορικής Φ.Φωτεινάκης είπε...

Οπωσδήποτε να δημοσιευθεί η άγια βιοτή και μαρτυρική τελευτή του οσιομάρτυρα Φιλούμενου που μόλις διαβάστηκε. Όποτε μπορέσετε!

Ανώνυμος είπε...

Yπέροχο το αφιέρωμα, συγχαρητήρια!