Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Σκέψεις για όλα τα σημερινά και το πόσο "συμπτωματικά" είναι

Στην ανάρτηση αυτή θα μεταφέρουμε στοιχεία από διάφορα mail που λάβαμε. Θέματα που άπτονται της πολιτικής αλλά μάλλον υπάρχει και κάτι άλλο που κρύβεται πίσω τους. Για καιρό άκουγα τα όσα λέγονταν με τον πιο επίσημο τρόπο για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση.
Τα έλεγε και τα προωθούσε ο πρωθυπουργός της χώρας μας. Στην αρχή δεν έδινα σημασία. Λάθος μου, γιατί θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή να μην τα δέχομαι όλα τόσο αψήφιστα. Όμως πλέον είναι ξεκάθαρο: εξυπηρετώντας άλλα συμφέροντα, εδώ και χρόνια περιφέρει την ιδέα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης με την ανάγκη της αλλαγής του χρηματοπιστωτικού συστήματος που σήμερα ισχύει. Τα αποσπάσματα από τις δηλώσεις και τις ομιλίες του είναι αποκαλυπτικά. Σήμερα, με θλίψη, πρέπει να παραδεχτώ πως στην πλάτη του Λαού μας, του Ένδοξου και Ηρωικού Γένους μας, «κάποιοι» έστησαν ένα καλοστημένο παιχνίδι γα να δοκιμάσουν το πιο τέλειο πείραμά τους…  Στις πλάτες μας η ηγεσία του τόπου έστησε την εφαρμογή των σχεδίων της Νέας Τάξης. Δεν βλέπω φαντάσματα, ούτε ανακαλύπτω παντού συνομωσίες.
Όμως εδώ και λίγες μέρες με προτροπή δική σας (από τα Mail που μας στείλατε) έπιασα και ξεφύλλισα ένα μικρό βιβλίο που μου χάρισαν πριν μερικά χρόνια. Πρόκειται για την Γ’ έκδοση στην Ελληνική με ορθόδοξο σχολιασμό του βιβλίου «Τα Μυστικά Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών». Από το 20ο πρωτόκολλο και μετά τα όσα γράφονται είναι απίστευτα: όλα αυτά που τώρα ζούμε, με κρίσεις, οικονομικά αδιέξοδα και Παγκόσμια Διακυβέρνηση, όλα αυτά περιγράφονται με τις λεπτομέρειες που τις ζούμε σήμερα στο κείμενο που είχε γραφτεί πριν από πολλές δεκαετίες, Η Γ’ έκδοση που έχω στα χέρια μου είναι του 1986. Καμία φαντασία τότε δεν θα μπορούσε να περιγράψει με τέτοιες λεπτομέρειες το σήμερα. Κι όμως το έκαναν… Δεν πιστεύω ότι είναι τυχαίο!
Μπορεί να θίγονται κάποιοι ακούγοντας αρνητικά λόγια ή στοιχεία για τον πρωθυπουργό, αλλά μην περιμένετε να βρείτε θετικά λόγια για κανένα άλλο πρόσωπο. Δεν είχα την τύχη ούτε από απόσταση να συναντήσω ποτέ τον πρωθυπουργό, όμως πλέον έχω έντονες σκέψεις και ανησυχίες για το σχέδιο που εφάρμοσε (με την ένοχη σιωπή κάποιων και την ιδιοτελή συμπαράσταση κάποιων άλλων). Αναρωτιέμαι λοιπόν:
Ήταν μόνο το μεγάλο πρόβλημα στα οικονομικά της χώρας μας που τον ανάγκασε να μιλάει για Παγκόσμια Διακυβέρνηση;
Είναι η κατάλυση της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας του ατόμου η καλύτερη λύση για την βαθύτατη κρίση που ζούμε;
Το να καταγράφονται όλα τα στοιχεία της καθημερινότητάς μας με φασιστικές μεθόδους, μέσα από Φοροκάρτες, Κάρτες του Πολίτη και άλλα τεχνάσματα είναι απλώς μία ιδέα για να εξαφανιστούν τα προβλήματα παθογένειας στο δημόσιο βίο της χώρας μας;
Πολύ φοβάμαι πως υπάρχει και κάτι άλλο από πίσω. Δεν είμαι σε θέση να πω αν το ίδιο αυτό πρόσωπο λειτουργεί έχοντας πλήρη επίγνωση του τι λέει και τι κάνει…  Όμως η εμμονή του σε μία νέα μορφή ελέγχου των Λαών μέσω μίας Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, μέσω ενός άλλου Παγκόσμιου Κέντρου, Οργανισμού ή Προσώπου που τάχα θα λειτουργεί πέρα και πάνω από κράτη, έθνη και λαούς, θυμίζει χρόνια Αποκάλυψης….
Όχι, δεν έγινα ξαφνικά οπαδός της θεωρίας ότι ζούμε στα χρόνια του Αντιχρίστου. Η πίστη και η ελπίδα μου παραμένει στο Θεό. Δεν μπορώ όμως να μην παραβλέπω τα σημάδια πως «κάποιοι» (που δεν αποκαλύπτονται πλήρως) θέλουν να αλλάξουν τα πάντα, προετοιμάζοντας το δρόμο για κάτι νέο και μεγαλύτερο που έρχεται…
Ο Θεός να μας προστατεύσει όλους…  Ας σκεφτεί ο καθένας μας ξεχωριστά, πέρα από πολιτικές ή κομματικές προτιμήσεις και συμπάθειες…  Ας σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων με πίστη στο Θεό μας αλλά και αγωνιστικό φρόνημα. Δεν πρέπει να γίνουμε πιόνια και αριθμοί σε καμία Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Μπορεί να μην υπάρχει η παρούσα κυβέρνηση στους  επόμενους μήνες. Ό,τι κι αν συμβεί, θα πρέπει να κρατήσουμε και την Πίστη και το Αγωνιστικό Φρόνημα για να μην γίνουμε από ελεύθερες προσωπικότητες, καθοδηγούμενες αριθμητικά καταγεγραμμένες μονάδες…. Το σχέδιο της Νέας Εποχής είναι πάνω από κόμματα και κυβερνήσεις… Προσοχή! Προσευχή!
Στο link αυτό θα δείτε τις διαφορετικές δηλώσεις του πρωθυπουργού για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=z_9sB_8XheQ
Στο link αυτό θα βρείτε ολόκληρη την ομιλία του πρωθυπουργού που έγινε πριν λίγες ημέρες στην  Κρήτη στη Συνάντηση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς: http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/60350445-be0f-4974-9c6a-a734b8c2284f
Ένα μικρό απόσπασμα από την παραπάνω ομιλία με ήχο και εικόνα: http://www.youtube.com/user/HellasOrthodoxia
Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα, αλλά μην  αδιαφορείτε για αυτά που ετοιμάζουν….

Δεν υπάρχουν σχόλια: