Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Ένας βουλευτής που είπε αλήθειες και μίλησε για Πατρίδα και Ορθοδοξία!

Δυστυχώς, το λέω και το πιστεύω αυτό το δυστυχώς, η Ελλάδα για μία ακόμα φορά υπέγραψε την καταδίκη της! Οι βουλευτές της Ελληνικής Βουλής κατά πλειοψηφία, έδωσαν ψήφο στη διορισμένη κυβέρνηση των τριών συνεργαζόμενων κομμάτων. Το θλίψη! Αυτό που θα μας επιβάλουν μέσα στις επόμενες 90 σχεδόν μέρες είναι η απόλυτη λεηλασία του εθνικού πλούτου της Πατρίδας μας. Την εθνική μας αξιοπρέπεια ήδη εδώ και καιρό την έχουν ξεπουλήσει.
Σε προηγούμενες αναρτήσεις είχαμε αναφερθεί σε ένα συγκεκριμένο βουλευτή που μίλησε με παρρησία και σθένος μέσα στη Βουλή, αποκαλύπτοντας  δόλια στοιχεία και μεθοδεύσεις. Ο ίδιος βουλευτής μία μέρα πριν την ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση είχε μιλήσει σε πρωινή εκπομπή και είπε λόγια πρωτάκουστα από βουλευτή. Λόγια που πιστεύει:
Ακούστε και δείτε τα στο:
Ανάμεσα στο όσα είπε αξιοσημείωτα είναι τα ακόλουθα:
«Ἀλλοίμονο ἑνὰ ἤθελα νὰ  ψηφίσω τον κ. Σηφουνάκη ποὺ ἔλεγε ὅτι εἶναι Ἄθεος»
«Μόλις ὑπογράψουμε τὴν δανειακὴ σύμβαση θὰ μᾶς πᾶνε σὲ πτώχευση ὥστε νὰ πάρουνε τὴν δημόσια καὶ ἰδιωτικὴ περιουσία. Ἐὰν ὑπογράψουμε ὅλα τὰ ὁμόλογα ὑπάγονται στὸ ἀγγλικὸ δίκαιο καὶ πλέον τὰ δικάζουν στὰ δικαστήρια τοῦ Λουξεβούργου»!
«Ὑπάρχει Ἑλλάδα, Ὑπάρχει Ὀρθοδοξία»
«Οἱ ὑπάλληλοι τῆς Goldman Sachs, τῆς Λέσχης Bilderberg καὶ... τῆς Τριμεροῦς ἔρχονται καὶ ἐπιβάλλονται ὡς ἡγεμόνες καὶ αὐτὸ θὰ ὁδηγήσει στὸ σχεδιασμὸ τῆς Νέας Τάξης Πραγμάτων δηλαδὴ τὴν κατάργηση τῶν πολιτικῶν (καὶ νὰ ὑπάρχουν μόνο διορισμένοι μὲ λίστα)  , τῶν Θρησκειῶν καὶ τῆς Ἐλευθερίας».
«Ἡ Ἑλλάδα ἔχει τὴν Παναγία ἀπὸ πάνω της! Δὲν ἔχουμε πρόβλημα».
Ναι, βουλευτές που μιλάνε για την πίστη μας, για την Παναγία μας και την Ορθοδοξία μας δεν υπάρχουν. Και ας μην έχουμε αυταπάτες με αυτούς που δήθεν δημιουργούν συναγερμό με την ορθόδοξη πολιτική ιδεολογία τους!  Επειδή τέτοια λόγια δεν ακούγονται από βουλευτή, τα αναφέρουμε ως λαμπρή εξαίρεση! Την επόμενη μέρα από την τηλεοπτική του εμφάνιση, ο ίδιος βουλευτής είπε από το βήμα της Βουλής ακόμα πιο συγκλονιστικά στοιχεία, ενώ ο πρώην υπουργός των καταστροφικών οικονομικών για τη χώρα μας απλώς γελούσε ειρωνικά.
Δείτε το σύντομο βίντεο της αγόρευσης του βουλευτή στο: http://www.youtube.com/watch?v=4uSc3SdX-vk&feature=player_embedded
Έμεινε πιστός στις θέσεις του και μη δεχόμενος να υποστηρίξει το απαράδεκτο μόρφωμα διακυβέρνησης που μας επέβαλαν, έμεινε αρνητικός ως το  τέλος και καταψήφισε την κυβέρνηση. Το δημοκρατικό κόμμα, στο οποίο ανήκει, έσπευσε αμέσως να τον διαγράψει από την Κοινοβουλευτική του Ομάδα, επειδή δεν πειθάρχησε με την κεντρική γραμμή του κόμματος. Συγχαρητήρια στο κόμμα που φιλοδοξούσε να γίνει κυβέρνηση. Ήδη από σήμερα θα μείνει στην ιστορία ως το κόμμα που δημιούργησε τη συγκυβέρνηση…
Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι άξιοι βουλευτές σαν τον ανεξάρτητο πλέον κ. Καμένο!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: