Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Λυσσαλέα μάχη δίνει το σύστημα για να περάσει η νέα σύμβαση!

Λυσσαλέα μάχη δίνει το κατεστημένο αστικό πολιτικό και δημοσιογραφικό σύστημα σε Ελλάδα και Ευρώπη προκειμένου να περάσει η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου. Αυτό είναι το μέγιστο διακύβευμα. Γι' αυτό κι αυτά τα καραγκιοζιλίκια με το δημοψήφισμα.
Στη μάχη αυτή έχουν επιστρατευτεί όλα τα διαθέσιμα μέσα με κυριότερο εκείνο της απειλής της χρεοκοπίας. Εκβιάζουν βουλευτές και κόμματα ότι σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν δεσμευτεί για την υπογραφή της συμφωνίας και όλων των όρων της δεν θα εκταμιεύσουν την 6η δόση. Πέρα απ' το ότι για την αυτή κατάσταση κύριος υπεύθυνος είναι ο πιο λαομίσητος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης, σε συνεννόηση με τους Μερκοζί (κι αφού αποχωρεί έχοντας εκτελέσει το projekt παράδοσης της χώρας εκτελεί τώρα την τελευταία του αποστολή με το παιχνίδι του δημοψηφίσματος) , σημαντική είναι η στάση που θα κρατήσουν τα υπόλοιπα κόμματα μπροστά σ'αυτό το προσχεδιασμένο δίλημμα -αδιέξοδο και κυρίως, η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πως είναι δυνατόν να απαιτούν (!!) οι εταίροι μας να δεσμευτούν τα κόμματα για μια σύμβαση η οποία ακόμα δεν έχει σχηματοποιηθεί και οι όροι της παραμένουν άγνωστοι;;

Πως είναι δυνατόν να επιτρέπεται στους Ευρωπαίους τόσο ξεδιάντροπη ανάμειξη στα εσωτερικά μας, (πέρα απ΄ το δικαίωμα που τους έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός μαριονέτα);;

Δεν αναρωτιούνται τα κόμματα γιατί τόση πρεμούρα των Ευρωπαίων για τη συγκεκριμένη σύμβαση;;

Θα επιτρέψουν τη χώρα να συρθεί σε μια συμφωνία που την αλυσοδένει για δεκαετίες χωρίς να γνωρίσουν ούτε καν το περίγραμμα της, (!!) καθιστώντας τη αιχμάλωτη των εταίρων 0 δανειστών;;

Οι ιστορικές ευθύνες είναι τεράστιες για όλο το (διεφθαρμένο στην πλειοψηφία του) πολιτικό σύστημα το οποίο καλείται να αντιδράσει έστω την ύστατη στιγμή ώριμα, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, υπερασπίζοντας τα συμφέροντα των πολιτών κι έχοντας στο μυαλό του πως οι όποιες κινήσεις του, δεν καταγράφονται απλώς απ'την ιστορία αλλά καθορίζουν το μέλλον εκατομμυρίων Ελλήνων.
Οι οποίοι με την αντίδραση και την αντίστασή τους στέλνουν όπως όλα δείχνουν, τον μοιραίο, ξενόδουλο, αναξιοπρεπή ολετήρα Παπανδρέου όχι απλά στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, αλλά στα μαύρα της κατάστιχα.
Οφείλουμε να προειδοποιήσουμε τους επίδοξους υποψήφιους διαχειριστές - πρωθυπουργούς ότι σε διαφορετική περίπτωση η τύχη τους θα είναι ίδια αν όχι χειρότερη με του άθλιου Παπανδρέου. Ο λαός είναι παρών και παρακολουθεί !

πηγή: http://e-parembasis.blogspot.com/2011/11/blog-post_8087.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: