Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Τι αλήθειες μας είπε η κρατική τηλεόραση για το 1821 στο δελτίο ειδήσεων;

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση σχετικά με το δελτίο ειδήσεων της κρατικής μας τηλεόρασης...

Να την χαιρόμαστε την κρατική μας τηλεόραση που όλοι (θέλοντας και μη) είτε την βλέπουμε είτε όχι την πληρώνουμε! Αυτή είναι η πολυδιαφημισμένη επιστροφή των ειδήσεων, όπως έλεγε το αντίστοιχο τρέιλερ που παρουσίαζε την επιστροφή στην κρατική τηλεόραση της μεγάλης τηλεδημοσιογράφου! Μας είπε τη γνώμη της και προσπάθησε να την τεκμηριώσει με κάθε τρόπο με δύο καλεσμένους… Το μόνο που ένοιαζε την κρατική τηλεόραση και τη σπουδαία δημοσιογράφο ήταν να "προσφέρει" το δικό της λίθο στην αποδόμηση της ιστορίας μας!
Ανήμερα της εθνικής μας εορτή προσπάθησε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων να μας πει την αλήθεια για το 1821… Τι κρίμα, πραγματικά! Τι οδυνηρό! Με τα χρήματά μας, αυτά που όλους μας φορολογούν και συνεχίζουν να το κάνουν όλο και πιο έντονα, δείτε και μόνοι σας τι αποτέλεσμα παρουσίασε η κρατική τηλεόραση. Ευτυχώς που το μόνο που πέτυχε η κρατική ΝΕΤ είναι να χάσει την αξιοπιστία της και τα νούμερα τηλεθέασης που μέχρι πριν την έλευση της μεγάλης δημοσιογράφου είχε το δελτίο ειδήσεων.
Πλέον δεν είναι κρυφός ο σκοπός τους. Ο τρόπος αντίδρασης είναι να μην ξαναπληρώσουμε την ΕΡΤ με τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος. Υπάρχει τρόπος! Να καταθέτουμε στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ΜΟΝΟ το ποσό που αναλογεί στην κατανάλωση του ρεύματος. Τι ανάγκη έχουμε να πληρώνονται από το δημόσιο χρήμα όλοι αυτοί που δεν πιστεύουν στην Πατρίδα; Το αν η επανάσταση ξεκίνησε στις 25 Μαρτίου τους μάρανε τώρα; Μήπως η εθνικές εορτές των Γάλλων και των Αμερικάνων δεν οριοθετήθηκαν εκ των υστέρων σε συγκεκριμένες ημερομηνίες; Το ότι δεν υπάρχουν καταγεγραμμένες αποδείξεις για το κρυφό σχολειό τους ενοχλεί;
Βρείτε το βίντεο στο ακόλουθο link
Και κάτι ακόμα ενδιαφέρον! Πριν από ένα σχεδόν χρόνο (14-07-2010) η ίδια σπουδαία δημοσιογράφος είχε πει τα ακόλουθα εξωφρενικά για τη χώρα μας: «να κατανοήσουν οι έλληνες πολίτες πως πρέπει να αλλάξει ο χάρτης του σκεπτικού τους, αλλά και πως πρέπει να κατανοήσουμε και να συμβιβαστούμε τελικά με την αλλαγή του χάρτη της χώρας…»!!!

1 σχόλιο:

ΑΓΛΑΟΝΥΜΟ 1972 είπε...

Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε πάντα είναι πως και το ποιό καλοστυμένο σχέδιο του πονηρού και των οργάνων του,κάποια στιγμή αποκαλύπτεται.Όσο κι αν προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια δε μπορούν να κάνουν το μαύρο,άσπρο.Ότι προσπάθεια γίνεται για κάποια διαστρέβλωση της αλήθειας εφόσον το επιτρέπει ο Θεός,στο τέλος θ'αποκάλυφθεί όταν και όπως το θελήση.Ο Χριστός και Παναγία είναι μαζί μας και δε φοβόμαστε τίποτα.