Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Ξυπνήστε Αδέλφια...

Μας στείλατε το ακόλουθο κείμενο. Είναι γεμάτο αλήθειες που πονάνε και αλήθειες που δεν λέγονται γιατί κάποιοι δεν θέλουν να μιλάμε. Δεν θέλουν να σκεφτόμαστε. Δεν θέλουν τελικά να υπάρχουμε...

Ξυπνήστε Αδέλφια...
Του Οικονομολόγου Γεώργιου Ντόνα

Αποκαλύφθηκαν, τελικά, τα σατανικά τους σχέδια για τον αφανισμό μας! Η σύμπραξη των ξένων ανθελληνικών (γνωστών-αγνώστων) κέντρων με τους ψευτοεκσυγχρονιστές-εθνομηδενιστές πράκτορες και τα παπαγαλάκια τους της ημεδαπής, έφερε τα πράγματα εκεί που ήθελαν.! Και δεν είναι υπερβολή αυτά πού λέμε!
 Αν θέλετε κάντε μία βόλτα μέχρι τη γωνία Πατησίων-Ηπείρου στην Αθήνα, να δείτε ποιοί μπαινοβγαίνουν στο υπό κατάληψη κτίριο των δήθεν εξεγερμένων μεταναστών και θα διαπιστώσετε τί σημαίνει βαθύ παρακράτος και ποιοί κρύβονται πίσω από αυτό.!
Κατάφεραν, λοιπόν, και γέμισαν την Ελλάδα μας με εκατομμύρια Μουσουλμάνους και άλλους ορκισμένους εχθρούς της Πίστης και της Πατρίδας μας.! Μας τους κουβάλησαν σαν “φιλήσυχους” λαθρομετανάστες, τους άφησαν ασύδοτους να κλέβουν και να ληστεύουν, τους έδωσαν το δικαίωμα να πυρπολούν τις Εκκλησίες μας και να επιτίθενται στους Ιερείς μας, τους δώρισαν τις πλατείες μας και τα ιστορικά και συμβολικά Προπύλαια του Πανεπιστημίου της Αθήνας μας για να γιορτάσουν το Μπαϊράμι τους, τους οδήγησαν με τυμπανοκρουσίες στην “κατάληψη” του ιερού χώρου της Νομικής Σχολής, και τώρα τους ωθούν στα άκρα ώστε με … απεργίες πείνας και δίψας (άκουσον! άκουσον!), να αρπάξουν τη μόνιμη εγκατάστασή τους στον τόπο μας και στη συνέχεια την Ελληνική υπηκοότητα…!
Σε ποιο Κράτος πού σέβεται τον εαυτό του, συμβαίνουν αυτά; Ποιο Έθνος που θέλει να ζήσει, μπορεί να επιτρέπει αυτή την αλλοτρίωση και τον αυτοεξευτελισμό του; Ποια Κυβέρνηση της οποιασδήποτε Αφρικανικής ή Ασιατικής τριτοκοσμικής “μπανανίας” έχει φθάσει σε τέτοιο κατάντημα; Ποιάς Χώρας οι αρμόδιοι Υπουργοί, μηχανεύονται, δήθεν Νόμους … αντιρατσιστικούς, για να τρομοκρατήσουν τους Πολίτες Της και να τους καταστήσουν υπόδουλους των εισβολέων-κατακτητών τους;
Αδέλφια ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!
Έχουν ήδη ετοιμάσει την κηδεία μας (!) και οι καμπάνες χτυπάνε πένθιμα!!! Αν δεν τις ακούμε, αλλοίμονο σε μας και τα παιδιά μας!!! Ήδη, κάποια εντεταλμένα όργανά τους, κατεβάζουν τα Ιερά μας Σύμβολα (Σταυρούς, Εικόνες, Σημαίες κ.τ.λ.), από τους Δημόσιους χώρους και ιδιαίτερα τα Σχολεία μας.! Κάποιες νηπιαγωγοί (.!), στα Σεπόλια της Αθήνας μας, για χάρη τριών παιδιών Μουσουλμανικών οικογενειών, άρχισαν να διδάσκουν τα άλλα είκοσι επτά (!) Ελληνόπουλα-Χριστιανόπουλα τι είναι το … Μπαϊράμι και τα άφησαν να … συμπροσευχηθούν με τα Μουσουλμανάκια.! Οι διαμαρτυρίες των γονιών τους, δεν πέρασαν ούτε στα ψιλά των ειδήσεων.!
Μέσα από την κοινωνική αναταραχή, για τα υπαρκτά οικονομικά προβλήματα, αυτοί βρίσκουν την ευκαιρία να ξεπουλάνε τα πάντα και να γκρεμίζουν και τα τελευταία ερείσματα του Ελληνορθόδοξου λαού μας! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ μ’ όποιο νόμιμο τρόπο, αλλά λεβέντικα και άφοβα, για να βάλει ο Θεός το χέρι Του, αλλιώς ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!!
Με τιμή,
Γεώργιος Ντόνας
Οικονομολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: