Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ημέρα θρήνου για την "Ελληνίδα Γυναίκα" θα έπρεπε να είναι η μέρα αυτή...

Η είδηση που ακολουθεί είναι ίσως το πιο αντιπροσωπευτικό μήνυμα της σημερινής μέρας, που το παγκόσμιο ημερολόγιο την ονομάζει "ημέρα της γυναίκας"... Η είδηση για το ρεκόρ καταγράφηκε πριν από ένα χρόνο και σύντομα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και για το τρέχον έτος. Άραγε θα είναι ανάλογα;

Καταφέραμε για άλλη μια φορά ως χώρα να πάρουμε πρωτιά...
Αυτή την φόρα ήταν οι Ελληνίδες που μας έκαναν "περήφανους" αφού κατάφεραν να βγουν πρώτες στις εκτρώσεις σε όλη την Ευρώπη και τρίτες σε όλο τον κόσμο !

Σύμφωνα με έρευνες το 22% των Ελληνίδων δηλώνει ότι έχει κάνει τουλάχιστον μία έκτρωση. 10% των γυναικών που υφίστανται τέτοιου είδους επεμβάσεις είναι εφηβικής ηλικίας.
Το πρόβλημα όπως καταλαβαίνετε δεν αφορά μόνο τις μεγαλύτερες κυρίες αλλά και τις μικρότερες αφού 1 στα 4 κορίτσια ηλικίας 14 έως 17 ετών έχει κάνει έκτρωση, σύμφωνα με την έρευνα του Αρεταίειου Νοσοκομείου ενώ περίπου 40.000 εκτρώσεις το χρόνο στην Ελλάδα αποφασίζονται από τις Ελληνίδες κάτω των 18 ετών σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας. [...]
Τα χιλιάδες διαζύγια και οι εκτρώσεις είναι άλλο ένα σημάδι της παρηκμασμένης νεοελληνικής κοινωνίας όπου πάει από το κακό στο χειρότερο μαζί με την οικονομία και την εγκληματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: