Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Νέος νόμος για το ρατσισμό: συμμετοχή στη διαβούλευση!

Μας ήρθαν αρκετά mail για τον νέο σχέδιο νόμου που έχει τεθεί προς διαβούλευση, Τι μας ετοιμάζουν; Που θέλουν να το πάνε; Είναι τόσο αθώα όλα αυτά; Στη νέα διαβούλευση, πρέπει να μετέχουμε; Επιχειρείται ποινικοποίηση όσων ομιλούν περί «ρατσισμού» και «ξενοφοβίας», «ετερότητας». Φυλακίσεις από 6 μήνες έως και 3 χρόνια. Διαβάστε το υλικό που μας στείλατε!!! 

Η συγκεκριμένη κυβέρνηση του ΔΝΤ κάνει ακόμη ένα βήμα προς την ολοκλήρωση των σκοπών της.
Προσπαθεί να θεσπίσει νομικό πλαίσιο διαμέσου νομοσχεδίου κατά το οποίο θα ποινικοποιείται όποιος έχει διαφορετική γνώμη από την συγκεκριμένη κυβέρνηση στα θέματα του «ρατσισμού» της «ξενοφοβίας» και ένα σωρό άλλων που θα προκύπτουν από αυτά, όπως της ετεροφυλίας -ομοφυλοφιλίας κ.λ.π


Με την έννοια σήμερα «ρατσισμός» νοείται η αδυναμία του σημερινού Έλληνα να εκφράσει την καταγωγή του, την πίστη του, τις αρχές του, τα ιδανικά του, τον τρόπο που δημιουργήται η οικογένεια, τον τρόπο που βλέπει η νεοεποχίτικη κοινωνία την γυναίκα, σαν αντικείμενο, και ένα ον, χωρίς δυνατότητα επιβίωσης αν η «πολυπολιτισμική κοινωνία» με τον φοβερό πολιτισμό που κουβαλάει σαν κληρονομιά, αποφασίσει τον θάνατό της.

Μέσα από ένα παρόμοιο νομοσχέδιο βέβαια κρύβεται κυρίως η φασιστική προσπάθεια φίμωσης, εκφοβισμού, και ποινικής καταδίωξης όσων ελεύθερων φωνών αρνούνται να υποταχτούν στο νεοεποχίτικο ισοπεδωτικό άρμα της Παγκόσμιας Κυβέρνησης.

Βλέπουν δηλαδή να χάνεται το παιχνίδι της μονομερούς ενημέρωσης του ελληνικού λαού από τα μισθοφορικά ΜΜΕ και να στρέφεται ένα πολύ μεγάλο μέρος προς ανεξάρτητες πηγές ενημέρωσης όπως τα ιστολόγια ή μικρές εφημερίδες -περιοδικά κ.λ.π τα οποία δίνουν αγώνα παρουσιάζοντας κατστάσεις που σκοπίμως αποκρύπτονται από τα ΜΜΕ του ΔΝΤ.

ΠΗΓΗ: http://anavaseis.blogspot.com/2011/02/blog-post_24.html
και http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/02/blog-post_24.html 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το συγκεκριμένο άρθρο είναι γραμμένο από έναν αμόρφωτο άνθρωπο που δε σέβεται τον ευατό του και δεν πάει να διαβάσει για την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και τι είναι πραγματικά αυτά τα δικαιώματα. Σε παρακαλώ, ως φοιτήτρια νομικής που ασχολούμαι ειδικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα, θα σε παρακαλέσω να διαβάζεις πριν να παραπληροφορείς το κόσμο με τέτοια γελεία άρθρα.

Asamonas είπε...

ανθρωπινα δικαιωματα εχουν μονο οι Εβραίοι σε αυτον τον πλανητη απο οτι εχω καταλαβει και οχι τα γκολεμ, οι δε μορφωμενοι στα πανεπιστημια τους μαλλον περιτομη εγκεφαλου σας κανουνε. ... ειναι δυνατον να καταδικαζουν την ελευθερία του λόγου !!!