Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Απίστευτη προβοκάτσια στο διαδίκτυο με την Κρήτη

Πριν από καιρό εταιρεία κινητής τηλεφωνίας είχε επιλέξει την ύπαρξη της σημαίας της ανεξάρτητης Κρήτης στο διαφημιστικό της (η οποία τελικά εξαφανίστηκε μετά από θυελλώδεις αντιδράσεις). Να όμως που κάποιοι επιμένουν στην ιδέα της ανεξάρτητης Κρήτης και στο διαμελισμό της Ελλάδας μας. Δεν είναι τίποτα τυχαίο. Διαβάστε το αποκαλυπτικό κείμενο που σήμερα δημοσιεύθηκε και αναζητήστε το link στο τέλος για περισσότερα στοιχεία (φωτογραφία). Απίστευτο και όμως συμβαίνει!!!

Απίστευτη προβοκάτσια στο διαδίκτυο με την Κρήτη
Δημοσίευση 05/03/2011 07:16
του Κώστα Χαρδαβέλλα
Ελεεινή προβοκάτσια εξελίσσεται στο διαδίκτυο με στόχο διαμελισμό της Ελλάδας με ανεξαρτησία της Κρήτης.

Μετά την εμφάνιση από μεγάλη γαλλική εταιρία επίπλωσης δημοσίων χώρων, μίας λίστας στο διαδίκτυο, όπου η Κρήτη εμφανίζεται ως κράτος (κι όχι σαν κομμάτι της ελληνικής επικράτειας και το θέμα παρουσίασε πρώτο το newsbomb πριν από 20 ημέρες), τώρα νέο χτύπημα έρχεται από τη Γερμανία.

Η σημαία της «ανεξάρτητης» Κρήτης που έχει ένα λευκό σταυρό και στο επάνω τετράγωνο ένα λευκό αστέρι κυματίζει πλέον στις βιτρίνες των διεθνών ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Υπάρχει συγκεκριμένο γερμανικό ηλεκτρονικό κατάστημα στη Βόννη, το οποίο πουλά με ένα κλικ τη σημαία της «ανεξάρτητης» Κρήτης στη φιλική τιμή των 9,90 ευρώ με τα μεταφορικά από Γερμανία.

Η διαδικτυακή διεύθυνση του καταστήματος είναι: http://cgi.ebay.de/Kreta-Insel-Griechenland-Fahne-Flagge-Grosse-1-50x0-90-/220557661932?pt=Flaggen&hash=item335a42d6ec#ht_1537wt_982

To ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών έχει ενημερωθεί για την άθλια αυτή προβοκάτσια σε βάρος της Ελλάδας και την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει έντονη αντίδραση στη γερμανική κυβέρνηση και στον κεντρικό σέρβερ του ηλεκτρονικού δικτύου που πουλάει τη σημαία της Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: